En toen was de zondag (bijna) voorbij

Kwart voor negen ’s ochtends, trappelende kindervoetjes die voor onze slaapkamerdeur elkaar staan te verdringen. Netjes wordt er aangeklopt, wat moet het moeilijk zijn om dat te doen, geweldige zelfbeheersing. Maar zodra de deur dan open gaat duiken daar een paar geweldige dames bij ons het bed in, er is plaats voor iedereen en voor wie nog niet wakker was (Marissa)…Tja, die moet er nu echt aan geloven het is gebeurd met de rust in huis. Samen giebelen, Little Pony kijken op ketnet (wat een TOPzender) en ook af een toe een beetje drukken, want ook al is ons bed aan de grote kant met z’n vijven is het toch wel op het nippertje…………

Dan volgt het ontbijt, in de pyjama’s aan tafel en lekkere broodjes smullen, warme broodjes uit de oven, duitse bolletjes van de markt en aanvallen maar. Elke dame haar eigen wensen, kopjes thee erbij en de dag is officieel begonnen.

Wat deden we nog meer? We openden een winkel (met strenge kassa juffrouw Noa, er zal geen mens het lef hebben iets uit haar winkel te halen zonder te betalen, u bent gewaarschuwd), we keken de film Peter Pan, we speelden doktertje (Joy kreeg les van Dokter Marissa; ‘Nee Joy, daar zit je hart’) en we werden zomaar gestoord door Ome Michael die zijn dochters weer kwam halen. (hadden ze de boefjes toch gemist!)

Terwijl Ome Michael verteld dat ze deze ochtend konijnen hebben gevangen, vraagt Peter zich hardop af of ze ‘dat’ tegenwoordig zo noemen….                    Maar nee, het bleken echte kleine schattige konijntjes te zijn die vanmorgen hun hokje hadden verlaten om de wijde wereld in te trekken en die hun baasjes eens fijn van ochtendgymnastiek hebben laten genieten.

Na het vertrek van de zusjes Koenzen werd het tijd voor het bouwen van een hut, met zelf geknipt raampje erin was dit weer goed voor veel speelplezier….

Nu maar eens bekijken wat de maandag ons brengt!

Advertenties

Een gedachte over “En toen was de zondag (bijna) voorbij

Geef hier je reactie....Dat vind ik reuze leuk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s