Gevulde broodjes – hap sloek weg

Vanmiddag was het tijd om te kokkerellen, voorzien van short en keuken spullen gingen we aan de slag. Tijd om eens wat te proberen, geen vast recept, maar gewoon eens kijken of het wat wordt.

Marissa onze kleine kokkin helpt graag mee (proeft ook graag alles rauw) Dat haar beentjes te kort zijn om bij het aanrecht te kunnen lossen we op met een stoel, pannetje water erbij, een snijplankje en mevrouw kan erop los snijden.

We maakten gevulde broodjes met gehakt, mais, gekookte witlof en basmatirijst, kruiden toegevoegd en klaar om in de oven te gaan. Na een minuutje of 20 kwamen er heerlijk geurende broodjes uit de oven die ons niet lang hebben liggen aankijken, het was hap sloek weg….

Advertenties

Geef hier je reactie....Dat vind ik reuze leuk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s