In de tuin

Zullen we de vogeltjes brood geven Mam?

Maar mams had geen brood meer in huis, dus werden het meelkoekjes. Ik had nog een ‘oud’ onderbord (of hoe noem je zo’n ding) waar je kaarsen op kunt zetten liggen in de kast, deze moest natuurlijk wel versierd worden want zoals Marissa zei van mooie kleurtjes worden de vogeltjes blij. Ik had ook nog een vogelhuisje waar je een appeltje door kunt prikken, beetje seconden lijm eronder en hij zat vast als een rots!

Eenmaal buiten op tafel moest er goed de wacht worden gehouden, komen de vogels al, komt er ook een kraai en maaaaaaaaaammmmm, Dipsy eet de koekjes op. Onze poes Dipsy vindt niets te gek, meelkoekjes zijn dan ook niet veilig en dus moesten we goed opletten dat niet alles door deze nieuwe vogelsoort werd opgepeuzeld.

We hebben ook nog een paar flesjes geschilderd, leuk voor aan de schutting het brengt kleur en lente bij je thuis. Aangezien we nog geen mooie veldbloemetjes konden gaan plukken hebben we het eerst anders opgelost.(zie foto + kunstenaar 🙂 )

Fijne zonnige dag allemaal!

Advertenties

2 gedachtes over “In de tuin

  1. @anoukliebers we hebben de eerste koolmeesjes ook mogen begroeten, feest in huis! Dochter helemaal dol, Dipsy wat minder waarschijnlijk…die wordt nu nog beter in de gaten gehouden 🙂

Geef hier je reactie....Dat vind ik reuze leuk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s