Vroege paasknutsels

Omdat wij nu eenmaal zin hebben in de lente, omdat wij houden van leuke vrolijke kleurtjes, omdat wij genieten van freubelen, knutselen en zelf maken van leuke dingen, omdat wij bezig willen zijn…Omdat…

Ik kan nog wel even doorgaan maar lijkt me niet nodig, de boodschap komt wel over we hebben wederom niet stil gezeten maar onze knutselbakken tevoorschijn getoverd en wat leuks gemaakt. Het is eigenlijk allemaal zo simpel, maar absoluut leuk tijdverdrijf. Hele boswandelingen, speeltuin toeren of andere uitjes zitten er vanwege de gezondheid nog niet in, daarom staat knutselen nu extra vaak op het programma. Het kan alle kanten op, het kan in het tempo dat je zelf fijn vindt, en het mag worden zoals jij het zelf leuk vindt.

Dochterlief heeft vandaag geschilderd, een vlinder en 2 konijnen zijn voorzien van likjes [af en toe een dikke klodder] verf! Na het drogen zijn ze opgerold, lintje erom en zijn het kleine cadeautjes geworden voor Tante Paula en er zit ook een mooie tekening bij voor het hondje van tante Paula, Asmara 🙂

Ik zelf heb leuke paashangers gemaakt, geinig om straks de paastaken mee te versieren. Wederom geen wiskundige klus, maar gewoon simpel en toch heel leuk.

Je bent nodig: Papier, sjabloon van een konijn, schaar, papierlijm, touw, perforator en leuke lintjes.

Je tekent een leuk konijn op het papier, 2 keer [denk er om dat je 1 konijn in spiegelbeeld tekent] uitknippen en daarna op elkaar lijmen. Marissa zocht leuke lintjes uit en die knoopten we om de konijntjes heen. Met een perforator een klein rondje bovenin, touwtje erdoor en je hebt een leuke (paas)haas die je kunt ophangen.

Hebben jullie nog leuke ideeën voor Pasen, of doe je nog wat speciaals deze dagen?

Lieve groetjes Vanessa!

 

Advertenties

Een gedachte over “Vroege paasknutsels

Geef hier je reactie....Dat vind ik reuze leuk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s