Feest van het leven!

Vandaag is het 3 jaar geleden dat wij ons mooie meisje in onze armen mochten houden, 3 jaar geleden veranderde ons hele leven en zette haar komst alles op z’n kop. Harten gevuld vol liefde, vol ongeloof, is dit echt waar… Zijn wij de trotse ouders van een prachtig klein meisje van 6 pondjes, met lichte blonde haartjes, stralende oogjes en zo heerlijk relaxed? Je was zo zoet, zo rustig, zo klein en een leven zonder jou was niet meer denkbaar!

Vandaag werd je 3, op 3 april 2012! Hoe cliché, maar zo ontzettend waar…… de tijd vliegt voorbij!
In 2008 ontdekten papa en mama in Turkije dat jij in mama’s buik groeide, en het was ook in Turkije dat we ons meisje voor het eerst op een echo mochten bewonderen, zo onrealistisch!

Zwangerschapstest in Turkije!

Echo in Abu Hetman Hastanesi – Marmaris

Nu mogen we je elke dag in het echt bewonderen, lachen om je mooie uitspraken, genieten van je steeds maar kletsende stemmetje, het voelen van je warme handjes, zachte voetjes, en langer wordende beentjes. Je blonde krullende haartjes, je sprankelende pret oogjes, van alles van top tot teen!

Vandaag werd je 3, van harte gefeliciteerd lieve Marissa! We maken er elke dag een mooi feestje van, maar op jouw verjaardag nog even wat specialer! We houden van je, elke dag, elk moment en zoals op je geboortekaartje al stond gedrukt…. Altijd in ons hart!

Advertenties

Geef hier je reactie....Dat vind ik reuze leuk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s