Een weekend bij ons thuis….

Hieperdepiep Hoera, Tante Mel (mijn kleine grote zussie) werd vandaag 27 jaar! Daar hoort een cadeautje bij, en op ons paasbest hebben we dat bij de jarige jet afgeleverd.
We kochten een mooie etagère, maar net niet mooi genoeg. Dus er moest toch een persoonlijk tintje aan worden gegeven, we namen een leuke decoratie sticker; Joy is not in things, it’s in us!
En plakken maar…… Marissa zocht wat ‘accessoires’ uit voor haar Tantie en we bestelden een leuke blouse! (Lang leve het internet shoppen 😉 )

Gisteren had mannetje een vrijgezellenavond, met versierde bunny (helaas mannen, het was de bijna bruidegom maar 😉 ) heerlijk uit eten bij de chinees! De mannen hebben zich prima vermaakt, altijd goed! Erg jammer dat wij niet van al dat lekkers bij de chinees konden genieten maar ons lief liet ons niet onverzorgd achter, roti geheel voorbereid zodat wij dames heerlijk konden smullen!

Daarnaast werd onze kleine meid nog eens verwend, Tante Henny (bang voor koekiemonster) was op bezoek, nooit geweten dat een spiegel zo ontzettend fascinerend kon zijn! Onze dame zag het als een ware toverspiegel, alles was te zien. Ook een heel grappig meisje dat zichzelf kusjes gaf! Heerlijk!!

Jullie ook een leuk (paas)weekend achter de rug?

Advertenties

Een gedachte over “Een weekend bij ons thuis….

  1. gefeliciteerd met je zus!!! arnold heeft zich gister heerlijk vermaakt en vertelde ff uit gebreid dat hij heerlijk had gegeten en daarna gezellig na heeft gezeten bij huize de jonge.

Geef hier je reactie....Dat vind ik reuze leuk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s