Lente wens!

Omdat wij de lente missen, het warme zonnetje dat ons zo heerlijk heeft verwend, de vrolijk fluitende vogeltjes die voorzichtig stukjes brood achter thuis komen pikken, de mensen buiten, iedereen die bezig is, een auto wordt gepoetst, kinderen die rondhuppelen en fietsen, bloemetjes die bloeien, broodjes eten aan de picknick tafel in de frisse lucht.. Ja, het mag duidelijk zijn… Wij missen de lente!

Dus wat doen wij freubels dan? Wij halen de lente in huis! Dochterlief achter haar prinsessen canvas, voorzien van kliederschort en leuke verfkleurtjes mag ze Assepoester en Doornroosje eens een leuk kleurtje geven. Verf doet het altijd goed, maar een eigen Assepoester schilderij is toch ook wel erg leuk! Ze moet roze lippen, nee paars, nee toch rood! Haartjes moeten geel, en glimmen en en en… Zo gaat het geklets tijdens het schilderen door. Af en toe tetteren we erdoor heen met een zakdoek voor de snottebellen 😉 (Ook daarom missen wij, snotmonsters de lente)

Mama heeft ook maar een canvas gepakt, ook ik hou van kliederen met verf! Ik dacht we gaan eens even vogeltjes proberen, mooie vrolijke lente kleuren natuurlijk! Ik ben plots helemaal fan van die leuke, kekke vogeltjes zo smacht ik ook nog naar het mooie vogel/uilen dienblad van de Ikea! Ben verliefd 😉
Nu zelf eens met een kwastje wat proberen, uiltje daar, kuikentje hier! Wat stipjes, sprietjes, staartjes…. He, het wordt al wat al zeg ik het zelf!

Mis alleen nog 1 ding…..
Het vrolijke gekwetter……. Fjuuttt… Fiewww Fiett!! Fluiten jullie mee?

Advertenties

Een gedachte over “Lente wens!

Geef hier je reactie....Dat vind ik reuze leuk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s