Wat de dag ons brengt….

Morgen een dag vol onderzoeken, een dag waarin in hopelijk een nieuwe APK keuring krijg 😉 daarom vandaag een dag van niets moeten, alles kan en lekker doen waar we zin in hebben. Stapte vanmorgen al stokberoerd het bed uit en besloot direct om de knop om te zetten en niets te doen wat niet leuk was!
Daarom een dag met hele andere bezigheden, geen gestress of afdwalende gedachten naar het ziekenhuis bezoek van morgen maar gewoon relaxed….

Marissa begon met kliederen, lijm, glitters, kraaltjes overal! Ze mocht haar eigen kam, borstel en spiegel versieren die ze op haar verjaardag cadeau had gekregen. De kippen op het tafellaken hebben ook een glanzend vachtje nu!

Daarna handen wassen om ze al snel weer lekker vies te maken met verf! Marissa zag mama ook wat ‘vreemds’ doen en moest natuurlijk ook bloesem maken met een leeg cola flesje! (versie van mama volgt later op dit blog)

Mama hing ze op om te drogen en om natuurlijk te bewonderen, heerlijk die leuke kleurtjes aan de muur! Onder het genot van een kopje thee benoemden we hardop welke kleuren we zagen en wat er allemaal geschilderd was.

Toen werd het tijd voor een frisse neus… Eendjes brood geven, meeuwen mogen ook een paar hapjes, geitjes knuffelen, lammetjes gekke sprongen zien maken, konijnen baby konijntjes zien maken….euh knuffelen [“Mama, die grote konijn wil niet lopen, die is moe… Hij zit steeds bij die andere konijn op de rug]. Klimmen op stenen, wegrennen voor kalkoenen (? heten ze wel zo?), klus ideeën opdoen voor papa, blauwe druifjes scoren, paardenbloemen plukken en een mooie buit mee naar huis!

De buit van dochterlief!

Thuis tijd om te eten, tijd voor de bank, tijd voor lekker knuffelen en niks doen…en zelfs eten voor de televisie! Ik zei toch al…. een dag van doen waar we zin in hebben! We aten mosterdsoep met een warm stokbroodje, jummie!

En dan voor het eerst op dit blog… I’m also on the picture 😉

Morgen een drukke dag, van vroeg in de ochtend tot begin van de avond zit ik in het Martini ziekenhuis en donderdag hetzelfde verhaal… dus een kleine ‘waarschuwing’….
Ik denk dat ik ff een paar dagen een ‘blog break’ houdt!

Tot snel!

Advertenties

2 gedachtes over “Wat de dag ons brengt….

Geef hier je reactie....Dat vind ik reuze leuk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s