Sunday, Sonntag, Domingo, Dimanche oftewel Zondag!

Whoooh!, wat een dag! Veel gedaan en goed bevallen! De zondag begon met Bodybalance uitproberen, en goed keuren… Was niet compleet gesloopt maar kon wel merken dat ik wat had gedaan, daar ging het om! (thanks, Marscha!)

Daarna een dillema met de schommel voor Marissa proberen op te lossen wat ons helaas niet is gelukt. Peter was al druk geweest maar het wil maar niet lukken, hersens laten kraken maar we hebben nog niet 1,2,3 een oplossing. Het probleem? Dak van garage loopt gelijk aan het deurkozijn, en het deurkozijn zelf is te smal op de ophang haken voor de schommel in te schroeven. Plafond van de garage is niet sterk genoeg voor de schommel en dus stonden we met een schommel in de handen te kijken, te denken, te prutsen, te niksen, te chagrijnen dat het niet ging zoals gehoopt! Oplossingen dus welkom…

Daarna kreeg Marissa telefoon, jajaja voor haar word er ook al gebeld! Vriendinnetje Kyrah wilde komen spelen.
Ze hebben zo’n beetje het hele huis over de kop gehaald maar hadden de grootste lol. Dames wilden geschminkt worden, 1 als elfje de ander als papa… Van papa hebben we uiteindelijk toch maar een vlinder gemaakt. Later de dames met een kwast aan het ‘werk’ gezet, kon ik als een wervelwind de bibliotheek, de kleding winkel, de supermarkt en het zwembad weer opruimen 😉 Met een heuse hand afdruk werden de schilderijen van de dames getekend, je weet maar nooit..Wie weet worden ze ooit ontdekt!
Na het verven en vies worden was het tijd voor schone, poezelige, zachte handjes want de dames toverden zichzelf om tot prinsessen! Met rokjes, strikjes, jurkjes en wilde krullen!! Heerlijk, om van te genieten dit soort spel!

Mama moest toch ook wat doen, helemaal nu de tafel toch al vol lag met knutselspullen dan kan ik het niet laten! Ik ben aan de slag gegaan met vilt. Leuke vlinder broches maken.

Wil je het ook eens maken?
Dit ben je nodig: vilt, roosjes, lintjes, garen, naald, heet lijm pistool, knoopjes, en speldjes.

Ik knipte 2 vlinders uit vilt, zelf nam ik roze en paars. Naaide deze aan elkaar vast in het midden en maakte daar ook 3 lintjes aan vast! Wederom in dezelfde kleurtjes, roze en paars! (met meiden in huis dan mag je toch helemaal los gaan wat betreft deze kleuren 😉 )
Ik deed er een beetje lijm tussen om het nog steviger vast te zetten. Naaide 2 roosjes en een leuke vrolijk gekleurde knoop op de voorkant van de vlinders. Op de achterkant bevestig je het speldje door deze vast te naaien en daarna nog wat lijm erbij om het af te maken.

Wil je alles zien? Uiteraard… Ik nam foto’s 😉

Advertenties

Een gedachte over “Sunday, Sonntag, Domingo, Dimanche oftewel Zondag!

Geef hier je reactie....Dat vind ik reuze leuk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s