Het huwelijk!

Vandaag was het feest, dankzij oma Joke die samen met Marissa Blauw Bloed heeft gekeken is onze kleine prinses helemaal vol van prinses Maxima, prins Willem Alexander, en ook prinses Leontien doet het goed.

Direct na het ontbijt begon het al, filmpjes kijken van de bruiloften in de kerk. Elk deuntje, woordje en elke beweging werd opgeslagen in haar bovenkamertjes. Thank you, YOU TUBE!
Toen de muziek op een gegeven moment wat anders klonk dan anders bleek mevrouw ineens de bijzetting van Claus te kijken, dus dat hebben we maar eventjes weer weg geklikt ondanks protest van Marissa “Maar mama, dat is een hele mooie koets”

De rest van de dag stond in het teken van plannen, er moesten ringen geregeld worden, een sluier (het liefst 1 die over de grond sleept), bloemen en mensen… Jaah, mensen moeten worden uitgenodigd! En dan krijg ik kusjes, en een handje en gaan we dansen…aldus Marissa.
Maar natuurlijk ook een bruidegom, dus toen ik op een gegeven moment vroeg met wie ze dan ging trouwen was het antwoord snel gegeven… met papa natuurlijk! Papa gaan we gewoon delen, want ik vind hem ook lief en jij.. Jij bent al getrouwd mama!

Het wachten op de echte ceremonie duurde lang, er kwam make up aan te pas. Heel veel make up en borstels, en strikjes en kroontjes passen, glazen hakjes, bloemen zoeken, papa bellen hoe laat ie nou eindelijk eens thuis komt…Maar als het dan zover is, dan heb je toch ook een feest! Zelfs de muziek was aangepast, Marco Borsato en Sita zongen ons toe met lopen op het water… Net als bij de echte Maxima 😉
Foto’s van het huwelijk vind je hier, het mooiste van alles was… dat onze kleine prinses Maxima wel net zo zwaar onder de indruk was van het huwelijk als de echte…. Ze lachte wat, zei volmondig : “Ja, ik wil!” Maar was verder muisstil en helemaal in haar rol, zo serieus!

Advertenties

2 gedachtes over “Het huwelijk!

  1. Heerlijk zo’n lieve dochter en zo gek op papa (en mama weet ik zeker) heerlijk geniet er maar met volle teugen van… Groet Henk

  2. @ Henk! Welkom op m’n blog, leuk!!!! We hebben inderdaad heerlijk genoten, ze was zwaar onder de indruk! Vanmorgen de ogen open en direct…Ik ben nu getrouwd! 😉 Heerlijk!

Geef hier je reactie....Dat vind ik reuze leuk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s