Let’s dance… and dance and dance!

Oke, wij hebben zo’n meid in huis die houdt van meiden dingen..
Rokjes, jurkjes, toverstafjes, elfjes, dansen, oorbelletjes, kettingen, een lippenstift, een strikje, hakjes, bloemetjes, tasjes en een kloddertje rouge!

Maar onze dame houdt ook van ‘jongens’ dingen, klimmen in bomen, spelen met dino’s, autootjes, voetballen, lego, stoere boeken en heeft als lievelingskleur blauw….

En soms omdat ik dat getut, de kleurtjes, de dansjes en al dat mooie glitterspul ook wel stiekem heerlijk vindt ging ik vandaag helemaal los… Ik maakte een tutu, geen tutu maar een echte TUTU waar je U tegen zegt!
Heerlijk om in te draaien, rondjes maken, springen, ballet pasjes, nog meer draaien, dansjes maken en om gewoon naar te kijken, mooie kleuren, mooie prachtige meisjes dromen… Mijn dame in een tutu!

Repen knippen, kleurtjes kiezen, naaimachine aan, en we hebben een heerlijke dans rok waar onze echte meid al vol fantasie in rond heeft gehuppeld en de rok het liefst ook aan liet tijdens een bezoekje supermarkt…
Maar deze tutu blijft toch maar binnen, binnen in ons paleisje, paleisje vol dromen en af en toe een kloddertje glitter!

tutu2.jpg

tutu3.jpg

tutu1.jpg

Advertenties

2 gedachtes over “Let’s dance… and dance and dance!

Geef hier je reactie....Dat vind ik reuze leuk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s