Drukte en nu even pauze…

Het waren drukke weken, genoeg te doen…
Lekker meehelpen op school, timmeren, spelletjes doen, juf wat extra handen bieden. Gesprekken voeren over Zoet Geluk, mijn blog, de toekomst. Schrijven voor moeders in Groningen. Sint Maarten lopen, al duurde dat niet zo lang! (de variant… die mensen ken ik niet, dus ik ben klaar na 4 huizen) Lampion presenteren op school en onze dame mocht op haar stoeltje aan iedereen vertellen over de lampionnen en wat was ze trots! (vooral het applaus van vriendje Milan en zijn papa maakten indruk) Marissa had vriendje Roman nog te spelen, gezellig stel! En verder waren het een paar weken van veel voorbereiden voor de herfstmarkt waar we (ik en nichtje Michelle) samen ons kraampje voor Zoet Geluk gingen uitstallen en het werd een groot succes!

Een heerlijke, gezellige, fijne, mooie avond met ook nog eens hele leuke verkopen en een berg aan bestellingen gingen we moe maar voldaan weer naar huis!
De ontzettend enthousiaste reacties… “oooooh, waaaauw…. OOOOh, moet je dat zien!” of de meer ingetogen “wat een werk, wat een prachtig handwerk” of “maken jullie alles zelf, wat een creativiteit”, of “dit is DE mooiste kraam” gaven ons een beste boost!

Na de markt was het tijd voor weekend, beentjes in de lucht en niet al te veel op de agenda…
Maar dat werd verplicht beentjes in de lucht, koorts, oorontstekingen, doktersreceptjes en een berg lekkere dekentjes hielden ons zoet in bed of op de bank…
We keken Mees Kees, en we keken Mees Kees en we keken Mees Kees oh en ja, we keken nog een keer Mees Kees.
We knuffelden, vertroetelden, en verzorgden elkaar. En dochterlief was het voor de 1e keer met ons eens dat het maandag echt geen school werd, ons klein popke gaf als een vaatdoekje te kennen dat school inderdaad niet zo’n goed plan was.

Kleine Wentink knapt langzaam op, en ging vandaag op naar school en met school door naar de Super Sinterklaas show en ze genoot… Ze kwebbelde vanaf het moment dat we weer thuis waren tot aan het moment dat haar papa de deur van de slaapkamer dicht deed. Het ging over de smulpiet of liever gezegd smul, de regelpiet, de dansjes, de koek, de ranja, de bus, de kindjes, de lalalalalalala piet en alles meer…

Papa en mama hadden ogen en oren tekort, teveel om te horen en te zien! Maar heerlijk om ons meissie weer in actie te zien…Nu mama nog, maar ondertussen haak ik rustig een rondje verder en hoop weer snel fris en fruitig te zijn!
Maar nu vraagt mijn lijf nog even pauze….

Maar bij dit alles horen natuurlijk ook een reeks foto’s… tadaaa hierbij!

sinterklaas2013.jpg

sint3.jpg

Dansen sinterklaas 2013

Lampion 2013

Spelen met Roman

Spelen met Roman

alligator clip broche speldje

mutsjes haken

kralen fun ketting zoet geluk

kralen fun ketting zoet geluk

kralen fun ketting zoet geluk

Mutsje neon

Mutsje neon pompom

sieraden ketting zoet geluk

Advertenties

Geef hier je reactie....Dat vind ik reuze leuk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s