Er gebeurd genoeg…

Het gewone leven is weer goed begonnen, na alle feestdagen was het weer tijd voor school, werk en agenda’s waar weer genoeg in stond.
Maar gelukkig hebben we ook tijd voor de leuke dingen, en moeten we natuurlijk goed eten, en veel spelen, en lekker genieten van alles wat op ons pad komt en wat dit jaar ook niet mag ontbreken zijn onze knutselavonturen, en om maar direct goed van start te gaan zijn we deze week al aan onze eerste 2014 knutselklus begonnen.
Een blik op de week….

Na een eerste schooldag lag er een leuke ‘lunch’ voor onze dame klaar, en wat een perfecte timing. Op de fiets onderweg naar huis verteld Marissa mij dat ik heeeeeel trots ga zijn, ze heeft een verrassing en wat blijkt haar broodtrommel, haar fruitbakje, alles is leeg! Jihaah, goed zo meid!!
lunchen.jpg

We maakten een vogeltaart, hoewel het nog geen echte winter is en er dus nog genoeg beestjes zijn voor de vogeltjes vonden we zit toch wel een hele leuke knutsel. Roeren in het vogelzaad, vet erbij scheppen, even in de diepvries en daarna konden we het mooi versieren.
Voor herhaling vatbaar! Marissa en vriendinnetje Elaine vonden het ook erg leuk om te doen.

vogeltaartmaken.jpg

taartmaken1.jpg

Het eindresultaat van onze dame, een vogeltaart!
vogeltaartmaken2.jpg

Vandaag kwam vriendje Ryan spelen, ze hielden een sneeuwballen gevecht met pompoms, Marissa kreeg sportles en leerde vechten waarbij Ryan nog eventjes lief erbij vermelde dat Maris nog maar even moest oefenen maar als ze gepest zou worden dan mocht ze hem wel roepen…., ze speelden boven vader, moeder, grootzus, baby, en nog meer familieleden die eraan te pas kwamen, speelden een potje memory en we smulden van lekkere tosti’s, en hadden dikke pret!

spelenmetryan.jpg

spelenryan.jpg

smile.jpg

Vanavond gingen we nog op kraamvisite, zo’n heel klein dropje bekijken met een heleboel aaaah’s en oooh’s.
Het blijven super kleine wondertjes al die kindjes! Marissa en ik maakten een leuk cadeau pakketje, wat kleertjes, een gehaakt mutsje, een zacht beertje, een haarbandje van fleece en een knisper/voel kussentje.

kraamvisite.jpg

En nu…. nu zit ik voor het eerst deze week met mijn laptopje op schoot en zie een volle mailbox…
Maar die wacht nog maar even, ik ga aan de thee en haak nog een granny voor mijn dekentje in de maak!

Fijne avond!

Advertenties

Geef hier je reactie....Dat vind ik reuze leuk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s