Wie is……..

Vanessa, 31 jaar, getrouwd met Peter. Samen hebben wij een prachtige dochter Marissa (bouwjaar 2009 😉 ), naast mijn gezinnetje…Samen met manlief en dochter mooie dingen beleven en onze wereld vullen met gezelligheid..! houd ik van lezen (lees… ontzettend veel boeken verslinden), knutselen, zelf dingen maken of er een eigenwijze twist aangeven en van proberen! [van proberen kan je leren] Kleurtjes, lintjes, mooie stofjes zijn ook helemaal mijn ding, decoreren, herinrichten en vrienden verrassen met zelfgemaakt leuks. Deze zelfgemaakte schatten kan je ook via mijn webwinkeltje bekijken en kopen, want na vele uren veel moois maken ontstond Zoet Geluk.

Ik ben gaan bloggen om alle mooie dingen vast te leggen, de genietmomentjes, de bezigheden en alles wat op ons pad komt wat we vooral niet mogen vergeten. Ik doe dit niet alleen via de blog hoor, overal hier in huis slingeren boekjes die we vol kalken met al het leuks, kleine bewaarschatten voor een heel mooi meisje die als ze later groot is overal in kan zien en voelen hoeveel we van haar houden!
Een blog als geheugensteuntje, als inspiratie, als fotoboek, naslagwerk, levensverhaal…
Mijn blogwereld in foto’s, verhalen, D.I.Y., dromen, wensen en ander gekkigheid.

Wil je me mailen, heb je een keer zin in een kopje thee of heb je gewoon een vraag… Dat kan altijd! Je kan een bericht achter laten op m’n blog (ik waardeer ze allemaal stuk voor stuk, vind het hele lieve cadeautjes) of me een mailtje sturen op vwentink@live.nl

 

Advertenties

3 gedachtes over “Wie is……..

Geef hier je reactie....Dat vind ik reuze leuk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s